Meer weten over ICT?

Jazeker! Wij helpen je verder!

Composable Infrastucture

Datamanagement

Hybride

Security

Storage

Werkplek

Composable Infrastucture: Wat komt er na hyperconverged?

De wereldwijde IT-markt verandert in gestaag tempo, vaak aangezet door nieuwe ontwikkelingen of behoeften van de business. De traditionele business ontwikkelt zich steeds meer tot een ideeëneconomie, waarin er een behoefte is om met IT sneller te kunnen schakelen. Meer applicaties worden uitgerold en aangeboden in de Cloud. In het hybride applicatielandschap dat daardoor ontstaat worden on-premise applicaties gecombineerd met Software as a Service (SaaS) applicaties. Door deze verschuiving veranderen ook de eisen aan het on-premise datacenter.

Het liefst wil je een infrastructuur waarbij zowel de traditionele bedrijfsapplicaties als nieuwe wendbare cloudapplicaties ondersteund worden. Door deze traditionele bedrijfsapplicaties (ook wel legacy-applicaties genoemd), is het voor veel bedrijven lastig om afscheid te nemen van hun on-premise infrastructuur. Veel bedrijven in de markt kiezen voor een hyperconverged-oplossing om hun IT een boost in flexibiliteit te geven: hyperconverged is een goede basis voor een eenvoudig en schaalbaar beheer. Maar kan het nóg slimmer en nóg flexibeler? Is er een infrastructuur die volledig voldoet aan de vereisten van de opkomende ideeëneconomie?

In deze whitepaper lees je welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van IT-infrastructuren. Ben je klaar voor de volgende stap na hyperconverged?

Lees verder

Datamanagement: Meer waarde uit uw data

In de wereld van vandaag is data van onschatbare waarde. Iedere organisatie ontvangt dagelijks grote hoeveelheden nieuwe informatie. De kunst is deze data om te zetten in waardevolle inzichten. Bedrijven die slim gebruikmaken van inkomende data zijn beter in staat om in te spelen op nieuwe kansen en kunnen zich beter wapenen tegen bedreigingen in de toekomst. Succesvolle organisaties als Facebook en Uber laten zien hoe belangrijk het is om data centraal te stellen in de bedrijfsvoering. Ben jij benieuwd hoe je meer inzichten kunt halen uit jouw bestaande en nieuwe data?

In deze whitepaper lees je welke stappen je dient te zetten om een datagestuurde onderneming te worden.

Lees verder

Hybride: De belangrijkste factoren bij de realisatie van een hybride infrastructuur

Veel organisaties realiseren zich dat ze met de huidige technologische ontwikkelingen en de toename van inkomende datastromen, een flexibele IT-infrastructuur nodig hebben. Om te kunnen voldoen aan capaciteitseisen, kiezen sommige ondernemingen ervoor om op incidentele basis workloads te verplaatsen naar externe Cloud-providers. Op korte termijn kan dit een effectieve oplossing zijn, maar om op de lange termijn voordelen te halen uit jouw investeringen, is het van belang dat je een structurele oplossing zoekt. Een hybride infrastructuur kan je helpen om een toekomstbestendige technische basis te realiseren. Een hybride infrastructuur kan alleen werken als deze de juiste vorm heeft. Een vorm die past bij jouw organisatie.

In deze whitepaper lees je hoe je een passende hybride infrastructuur kan realiseren en welke factoren het succes van jouw investeringen bepalen.

Lees verder

Hybride: 6 concrete voordelen van een hybride infrastructuur

In de huidige digitale economie, waarin nieuwe technologieën elkaar in rap tempo opvolgen, heb je een IT-omgeving nodig die flexibel is en zorgt voor snelle resultaten. Met een hybride infrastructuur combineer je de betrouwbaarheid van de bestaande on-premise oplossingen met de flexibiliteit en snelheid van de Cloud. Is jouw infrastructuur klaar voor de ontwikkelingen van morgen?

In deze whitepaper lees je wat de concrete voordelen zijn van een hybride infrastructuur voor jouw organisatie.

Lees verder

Security: Cyber-dreigingen proactief te lijf

Nieuwe ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in snel tempo op. De Cloud, toegenomen mobiliteit, nieuwe media en big data zorgen ervoor dat jouw organisatie kwetsbaar is voor cybercriminaliteit. Tegelijkertijd is de professionaliteit waarmee hackers te werk gaan sterk toegenomen. Gelukkig zijn ook de technologieën waarmee je je onderneming kunt beschermen meegegroeid met de huidige ontwikkelingen. Door de beveiliging op een doeltreffende manier aan te pakken, kun je aanvallen vroegtijdig herkennen en onschadelijk maken.

In dit artikel lees je hoe je jouw onderneming op een proactieve manier kan beschermen tegen de digitale dreigingen van vandaag. Ook lees je welke maatregelen je kan nemen om de schade te beperken indien het toch een keer fout gaat.

Lees verder

Security: Moderne Malware

Cyber-criminaliteit is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Tot enkele jaren terug waren de aanvallen op technische omgevingen van bedrijven nog erg onschuldig, maar inmiddels worden ze uitgevoerd door zeer georganiseerde criminelen. Deze bendes zijn in staat om grote schade aan te richten. Jaarlijks wordt er op deze manier in Nederland ongeveer 10 miljard euro buit gemaakt. Om jouw organisatie te kunnen beschermen tegen de aanvallen van hackers, is het belangrijk dat je je bewust bent van hun werkwijze.

In dit artikel lees je welke methoden cyber-criminelen vandaag de dag hanteren om jouw organisatie te schaden.

Lees verder

Storage: Waarom een totaal andere kijk op storage nodig is

Het spreekt voor zich dat zowel traditionele storage als flash-oplossingen dezelfde taak uitvoeren, namelijk het opslaan van gegevens. Vanuit het perspectief van de IT-beheerder is dit een kernonderdeel van de IT-infrastructuur. Wanneer je gaat beslissen welk soort storage-oplossing het
beste bij jouw organisatie past, is vergelijken vaak de logische eerste stap. ‘Traditionele storage biedt veel meer ruimte voor gegevens dan flash storage’. ‘Flash storage presteert veel beter dan traditionele storage’. Waar vergelijkingen normaal gesproken worden gemaakt om zaken helder te
krijgen, zorgt het in dit geval alleen maar voor verwarring. Met name wanneer mensen een gefundeerde beslissing over een migratie naar flash willen nemen, vergeten ze vaak dat flash storage ook kan worden gecombineerd met traditionele storage.

We weten allemaal wat de essentiële kenmerken zijn van traditionele storage en flash storage. Maar laten we in plaats van traditionele storage en flash-storage te vergelijken, ook eens kijken naar hun individuele sterke punten.

Het is hoog tijd voor een nieuwe kijk op storage en in deze whitepaper leggen we uit waarom.

Lees verder

Werkplek: Hoe creëer ik een productieve werkomgeving?

Het vergroten van de productiviteit van je werkplek heeft alles te maken met het verbeteren van de toegang tot informatie, het stimuleren van samenwerking en het vereenvoudigen van werkprocessen. Mobiliteit is hierbij het sleutelwoord. Medewerkers in iedere laag van de organisatie zouden de mogelijkheid moeten hebben om overal en op ieder moment van de dag te kunnen werken en vanuit iedere locatie in de wereld te kunnen communiceren met collega’s. Is hier in de huidige infrastructuur geen ruimte voor? Dan is het tijd voor een transformatie.

In dit artikel lees je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw medewerkers optimale productiviteit behalen.

Lees verder

Werkplek: 5 manieren om de digitale ervaring van je medewerkers en klanten te optimaliseren

Werknemers werken steeds vaker vanaf verschillende locaties en gebruiken hiervoor een steeds grotere diversiteit aan devices. Dit levert aanzienlijke voordelen op als het gaat om productiviteit. Zo kan een werknemer bijvoorbeeld een presentatie uploaden in de Cloudomgeving, om deze vervolgens met een iPad te openen bij een klant. Een andere werknemer kan van huis uit een vergadering bijwonen met collega’s uit een ander werelddeel met behulp van een videoconference-tool. Deze voorbeelden demonstreren hoeveel productiever we zijn geworden ten opzichte van de tijd waarin medewerkers waren gebonden aan hun bureau.

Deze ontwikkelingen leveren niet alleen kansen op voor het personeel, maar ook voor de relatie met de klanten. Door hen een optimale mobiele ervaring te bieden – bijvoorbeeld door middel van een gebruiksvriendelijke app en een sterk wifi-netwerk – kun je de tevredenheid onder klanten vergroten en de band met hen versterken.

Welke oplossingen bestaan er om de werkplek te moderniseren en hoe kunnen deze u helpen om de productiviteit te vergroten en klantrelaties te versterken? In dit artikel leest u het antwoord op deze vragen.

Lees verder

Waarom Socia?

Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Meer dan 15 jaar ervaring

Vaste prijs voor elke dienst

Vakbeurzen

Je kent ons van

BNR Nieuwsradio en Radio 538

Je kent ons van

De Junkyardrace

Je kent ons van

Mud Masters

Je kent ons van

Klant of geen klant. Wij helpen je graag weer op weg!

Eerste hulp bij ICT problemen

Facebook, LinkedIn en YouTube

Volg ons op Social Media

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op