(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Ik ben een engineer

Socialize ICT

Een professionele ICT organisatie met flexibiliteit en een persoonlijke benadering

Ja doh! Niemand is een trotse onprofessionele en onpersoonlijke IT-boer. Althans, niet hoe ze zich zelf voordoen. Wat maakt ons dan wel echt wie wij zijn?

Vrijheid in je werkzaamheden en doen waar jij goed in bent. Wij proberen de perfecte balans te vinden in het vast stellen van procedures om een traject foutloos te laten verlopen maar ook de vrijheid te geven aan iedere collega om sneller, beter en relaxter zijn doel te behalen.

Niet zomaar collega’s

Wij zijn trots op wie wij zijn en dit is het resultaat van 40 aparte, buitengewoone, eigenaardige, excentrieke, exceptionele, opmerkelijke, originele, rare, speciale, specifiek, unieke, uitmuntend, vreemde, zeldzame collega’s.

Proactief

Er is altijd een kabel die scheef hangt

Eén team

Samen het einddoel bereiken

Gamen, rennen of vreten

Wat het ook is, wij zijn de beste

Allemaal uniek

Buitengewone in(ge)zichten

Als detacheerder bij Socia

Als detacheerder bij Socia zal je afwisselend bij verschillende klanten van Socia werkzaam zijn. Het kan om zowel korte als langdurige projecten gaan. Je bent voor deze klanten hét gezicht van Socia en biedt ondersteuning bij ICT gerelateerde vraagstukken. Typische werkzaamheden bestaan uit het helpen van eindgebruikers, het voorbereiden van nieuwe werkplekken of IT-diensten en het installeren van werkplekken en/of randapparatuur.

Heb je tussen je projecten in tijd over en wil je snel doorgroeien? Dan krijg je van ons de mogelijkheid om certificaten te behalen. Vooraf bespreken wij wat je wil bereiken en in welk tempo je jouw doelen wil gaan behalen.

Dit zoeken wij

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om voor verschillende klanten te werken. Je hebt een flexibele en proactieve houding en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers en gaat niet voor half werk. Ook zie je snel wat er van je wordt verwacht vanuit onze klant zodat je op de juiste manier te werk kan gaan.

Passie voor ICT

Je bent niet zomaar de beste in Counter Strike

Dit krijg jij van ons!

Conform bruto salaris

Reiskostenvergoeding en lunchbijdrage

25 vakantiedagen op basis van 40 uur

Een persoonlijk leertraject

Werken naar een dikke leaseauto

Solliciteren!

Solliciteer nu door het formulier hieronder in te vullen:

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Korte motivatie

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
  Ik Accepteer

  Vakbeurzen

  Je kent ons van

  BNR Nieuwsradio en Radio 538

  Je kent ons van

  De Junkyardrace

  Je kent ons van

  Mud Masters

  Je kent ons van

  Verkopen? Marketing? Engineering? Stage lopen? Bekijk onze vacatures!

  Kom werken bij Socia

  Facebook, LinkedIn en YouTube

  Volg ons op Social Media