War Child 2017-11-17T10:53:57+00:00

Socia steunt War Child

Socia en War Child

Socia B.V. steunt War ChildKinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. Socia steunt War Child als Business Friend met een vast bedrag per maand.

Kinderen zijn de toekomst

Omdat wij het ontzettend belangrijk vinden om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn, ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozen voor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hun vertrouwen, in elkaar en in de toekomst.

Directeur Tjipke Bergsma van War Child
“Kinderen helpen kunnen we als War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid van bedrijven en hun donaties kunnen we meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen. Het zijn ook bedrijven die ons lagekostenbeleid mogelijk maken, waardoor zoveel mogelijk geld naar de directe hulpverlening aan kinderen gaat. fUw bijdrage is echter niet alleen waardevol voor ons. Ook voor uw medewerkers is het inspirerend om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Oorlogskinderen opnieuw vertrouwen en kansen geven, doen we dus met elkaar.”

Steun War Child als Business Friend

Meer weten? Kijk op www.warchild.nl/businessfriend.