(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Onze certificaten

ISO 9001

ISO 9001 is een bekende standaard die over de hele wereld wordt erkend. Het draait om het managen van kwaliteit en fungeert als een soort meetlat voor hoe betrouwbaar en transparant een bedrijf is op de markt. Het zit verweven in alle delen van het proces, zowel van de producten als diensten. Het idee is om constant te blijven verbeteren, en daarvoor wordt er gebruikgemaakt van een integraal zorgsysteem.

Socia ICT is in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001.

ISO 14001

ISO 14001 is een wereldwijde norm die de regels vastlegt voor het beheren van het milieu. Het draait allemaal om het ontwikkelen en uitvoeren van een goed milieubeleid. We volgen daarbij de ‘plan-do-check-act’ cyclus (PDCA). Ons milieubeleid bij Socia is gericht op het constant verminderen van onze impact op het milieu, met als uiteindelijk doel een schonere omgeving. We doen ons best en zetten alle beschikbare middelen in om dat te bereiken.

Socia ICT is in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 14001.