(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Werkplek

Een traditionele of moderne hybride, of decentrale werkplek. Maar dan wel op zo’n manier dat niet alleen bedrijfsprocessen, applicaties en communicatie goed en stabiel verlopen, maar ook dat de werknemerservaring centraal staat. Van het simpel ‘bestellen van werkplekproducten in een eigen afgeschermde portal, tot het aan huis levereninstalleren en uiteindelijk beheren van de werkplek; wij kunnen het verzorgen.

Welke smaken hebben wij allemaal? Wij bieden onze beheerdiensten en managed services in drie gradaties aan: 1. À la carte (mix & match van managed services) 2. Bundels (à la carte services aangevuld met beheer- en/of supportdiensten) 3. Volledig beheer (serviceovereenkomst op maat voor werkplek-, server- en/of netwerkbeheer)

Heb je vragen? Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88.

Is dit niet helemaal wat je zocht?

Virtual Workspace

Ontdek de ultieme oplossing voor een veilige en flexibele digitale werkplek met Socia Virtual Workspace! Of je nu een complete desktop nodig hebt of specifieke bedrijfsapplicaties, wij bieden maatwerk dat naadloos integreert met jouw bestaande infrastructuur. Klik hier voor meer informatie!

On- en Offboarding met Socia IT

Bij Socia draait onboarding en offboarding om meer dan hardware en licenties; het gaat om mensen en hun ervaringen. Ontdek hoe wij jouw organisatie hierbij kunnen ondersteunen.

Microsoft 365

Werken met Microsoft 365? Wij helpen je verder! Met Microsoft 365 voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud!

Ook helpen wij met het omzetten van accounts, de migratie en Sharepoint.

Managed E-mail Back-up

Het veiligstellen van jouw Microsoft e-mailmailomgeving kan een uitdaging zijn. Belangrijke gegevens verliezen hebben vaak een grote impact op jouw werkzaamheden of het bedrijf. Wij kunnen je hierbij helpen.

Meer weten? Klik hier!

Managed Werkplek Back-up

Factoren zoals dataverlies of systeemuitval kunnen ervoor zorgen dat jouw werkplek niet meer veilig is. Socia Werkplek Back-up zorgt dat jouw werkplek te allen tijde veilig is en het bedrijf door kan blijven draaien

Meer weten? Klik hier!

Managed Back-up Documents

Socia Managed Backup Documents maakt in de Cloud een back-up van jouw bestanden, zonder dat er een volledige systeemback-up nodig is. Op deze manier voorkom je dat er belangrijke documenten verloren gaan en kun jij doorgaan met jouw dagelijkse werkzaamheden.Meer weten? Klik hier!

Managed E-mail Protection

Socia Managed Email Protection beschermt jouw bedrijf tegen diverse e-mailbedreigingen met behulp van geavanceerde filters en kunstmatige intelligentie.
Meer weten? Klik hier!

Managed Antivirus

Virussen en malware vormen een gevaar voor jouw bestanden en systeem. Met Socia Managed Antivirus voorkom je dat je systemen uitvallen en bestanden verloren gaan.

Meer weten? Klik hier!

Web beveiliging

Socia Web Beveiliging zorgt door middel van geavanceerde webfiltering ervoor dat gevaarlijke content geblokkeerd wordt. Hierdoor is jouw netwerk altijd beschermd.

Meer weten? Klik hier!

Hard- en software

Hard- en softwareselectie, vergelijken en leveren zit in ons DNA. Heb je ICT-artikelen nodig? Socia regelt het. Ons aanbod is zeer divers, dus laat ons weten wat je nodigt hebt en wij regelen het voor je!

Endpoint Detection & Respons

Socia Endpoint Detection & Response gebruikt geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om jouw werkplek te beschermen tegen deze dreigingen.
Meer weten? Klik hier!

Managed Patch

Wil jij de meest recente Windows patches die op voorhand getest worden op eventuele problemen? Kies dan voor Socia Managed Patch!
Meer weten? Klik hier!

Momenteel zitten we in een traject met Socia omtrent netwerkbeveiliging. Door actualiteiten omtrent beveiliging van gegevens ben ik me gaan realiseren dat ik daar iets mee moest. Ik heb eerst online gekeken of er oplossingen voor zijn en aangezien die er zijn heb ik vragen gesteld bij Socia. Zo is het balletje gaan rollen en we zijn nu in afwachting van het advies wat Socia uit gaat brengen. Verder zijn we eigenlijk altijd wel heel tevreden geweest over de samenwerking, flexibiliteit en de snelheid. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening gewoon goed dus ik heb niet de behoefte om te gaan shoppen.

– Meester & van der Boven