Virtual Workspace

Wat is Virtual Workspace?

Met Virtual Workspace voorzien wij organisaties van een veilige en flexibele digitale werkplekoplossing. Of het nu gaat om een volledige desktop die afgestemd is op jouw wensen of het ter beschikking stellen van individuele bedrijfsapplicaties, Socia Virtual Workspace kan de oplossing zijn voor verschillende uitdagingen.

Managed workspace

Wat zijn de voordelen van Virtual Workspace?

Je bent een ondernemer met veel verplichtingen. Je moet een klant toespreken, maar je laptop is op kantoor. Gelukkig maak je gebruik van Managed Workspace, waarmee je je bureaublad en applicaties kunt openen via elk apparaat. Je logt in op je tablet en hebt alles bij de hand. Je houdt de presentatie zonder gedoe en je klant is onder de indruk van je professionaliteit en flexibiliteit. Met Managed Workspace werk je efficiënt, waar je ook bent.

Als ondernemer met een bloeiend bedrijf, wil je weten of je IT-infrastructuur wel kan volgen. Gelukkig heb je Managed Workspace, een dienst die schaalt met je organisatie. Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers, resources of wijzigingen toevoegen. Je hoeft je niet druk te maken over de complexiteit van traditionele of on-premises oplossingen. Managed Workspace laat je bedrijf zonder beperkingen groeien.

Als CEO van een bedrijf dat met gevoelige gegevens werkt, maak je je altijd zorgen over de beveiliging en de kans op datalekken. Met Virtual Workspace krijg je een veilige werkplek met krachtige beveiligingsfuncties die jouw bedrijfsgegevens beschermen tegen bedreigingen en datalekken. U kunt erop vertrouwen dat jouw bedrijfsgegevens in veilige handen zijn.

Leuk zo’n nieuwe dienst maar je hebt al veel geld gestoken in je huidige IT-infrastructuur en je vreest voor integratieproblemen. Dat hoeft niet, want Virtual Workspace past zich makkelijk aan je bestaande IT-omgeving aan, zodat gebruikers meteen kunnen beginnen en je investeringen niet verloren gaan. De overgang verloopt soepel en je IT-infrastructuur blijft goed functioneren.

Als ondernemer wil je dat je IT-systemen je bedrijf altijd helpen. Maar wat als er iets fout gaat? Met Virtual Workspace hoef je je geen zorgen te maken dat je bedrijf stilvalt, zelfs niet bij onvoorziene of noodgevallen. Virtual Workspace zorgt voor een hoge mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid, wat er ook gebeurt.

Je hebt een klein IT-team dat veel te doen heeft. Je wilt Virtual Workspace gebruiken, maar je weet niet of je IT-team dat kan. Geen probleem, wij regelen alles voor je. Wij nemen de technische en operationele kant van Virtual Workspace op ons, zodat je IT-medewerkers meer tijd krijgen. De overstap gaat makkelijk en je IT-team blijft rustig.

Als CFO van een middelgroot bedrijf wil je kosten verminderen. Je hebt interesse in Virtual Workspace en de voordelen ervan voor jouw bedrijf. Met Virtual Workspace betaal je een vast bedrag en bespaar je op IT-middelen. Je hoeft geen dure hardware te kopen en jouw IT-kosten zijn stabiel. Ook worden jouw IT-middelen goed benut, wat extra besparingen oplevert. Met Virtual Workspace verminder je jouw IT-kosten en laat je jouw bedrijf groeien.

Hoe werkt de implementatie?

Er zijn verschillende toepassingsmogelijkheden en de dienst kan in meer of mindere mate integreren met jouw overige infrastructuur. Dit maakt dat elke implementatie van Virtual Workspace op maat is en dat er tussen implementaties verschillen zijn in complexiteit, doorlooptijd en kosten. Wil je meer weten?