(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Advies

De oplossing als uitgangspunt, niet de leverancierskeuze!

Zelfs als we meer leveranciers en fabrikanten dan klanten zouden hebben, is dit ons vertrekpunt. Sociaal zijn betekent namelijk dat je nooit datgene opdringt wat jouw voorkeur heeft, maar wel dat je in samenspraak weloverwogen besluiten neemt. Socia kiest bewust voor een breed aanbod om op elke ICT gerelateerde vraag een passend antwoord te geven.

Daarbij nemen we uw huidige infrastructuur als uitgangspunt. Nieuw is immers niet altijd dé oplossing. Ons advies en onze werkwijze zijn transparant, zodat u op elk moment weet waar het over gaat en wat de voortgang van uw project is.

ICT-uitdagingen vragen soms om maatwerk oplossingen. Op basis van onze kennis & ervaring, creativiteit en een onbegrensde wil om klanten te ontzorgen bepalen we samen een passende ICT-strategie. Wij staan voor onze keuzes, voor het advies, voor de oplossing en voor de uitvoer. We nemen verantwoording voor het hele traject.

Kennismaking

Voordat wij overgaan tot het inventariseren, adviseren en verkopen beginnen wij graag eerst met een kennismakingsgesprek. Zo bouwen wij een basis waar jij 100% op kunt vertrouwen.

Detachering

Onze dochteronderneming helpt je verder op het gebied van detachering. Klik hier om verder te gaan naar de website van Sodeta

Cybersecurity

Onze dochteronderneming helpt je verder op het gebied van cybersecurity. Klik hier om verder te gaan naar de website van Socured

Wij kunnen jou met nog veel meer helpen. Zo ook op het gebied van een fijne werkplek!

De keuze voor Socia was simpel; na de plezierige ervaring met het netwerkproject is vertrouwen ontstaan. Als zich nu een issue voordoet weten we dat het snel wordt opgelost. Op dit moment draait de omgeving zeer stabiel en zijn er weinig issues. Binnenkort zullen de onderhoudsafspraken weer opnieuw bekeken worden om ze af te stemmen op de huidige situatie.

-KVSA