Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Meer over een kennismakingsgesprek

Werkplek

Een traditionele of moderne hybride, of decentrale werkplek. Maar dan wel op zo’n manier dat niet alleen bedrijfsprocessen, applicaties en communicatie goed en stabiel verlopen, maar ook dat de werknemerservaring centraal staat. Van het simpel ‘bestellen van werkplekproducten in een eigen afgeschermde portal, tot het aan huis levereninstalleren en uiteindelijk beheren van de werkplek; wij kunnen het verzorgen. Dat doen we al voor veel bedrijven. 

Wij kunnen jou met nog veel meer helpen. Zo ook op het gebied van een goede infrastructuur!

Bekijk de overzichtspagina van infrastructuur

Werkplek beheer

Geen omkijken meer naar je werkplek. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand live werkplekbeheer door het Socia-team.

Dit kan al vanaf €5,- per werkplek.

Telefonie (Voip)

Bereikbaarheid is nog altijd essentieel. Wat mis je als je één dag niet telefonisch bereikbaar bent? Juist. Wij bieden stabiele oplossingen. Met onze Voip telefonie bieden wij mogelijkheden als keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden. Of integreer vast en mobiel in één Voip-omgeving!

Internet

Ieder bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft een internetverbinding nodig. Wij bieden diverse oplossingen met betrekking tot internetsnelheden. Zo blijf je werken zoals je gewend bent.

Glasvezel van 10Mbps tot 1000Mbps

Werkplek beveiliging

Het is algemeen bekend dat een goed beveiligde werkplek tegenwoordig een must is. Virussen ontwikkelingen zich snel en daarom is de aanschaf en installatie van antivirus niet meer voldoende voor een goede beveiliging.

Microsoft 365

Werken met Microsoft 365? Wij helpen je verder! Met Microsoft 365 voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud!

Ook helpen wij met het omzetten van accounts, de migratie en Sharepoint.

Werkplek backup

Binnen het MKB wordt er nog veel lokaal gewerkt in plaats van op een netwerk. Het nadeel hiervan is dat data alleen beschikbaar is op één werkplek. Hoe ga je om als deze werkplek (PC, laptop of tablet) uitvalt en niet meer te repareren is?

Bellen met Microsoft Teams

Intern en extern bellen in Teams met een huidige of nieuwe telefoniecentrale.

Hard- en software

Hard- en softwareselectie, vergelijken en leveren zit in ons DNA. Heb je ICT-artikelen nodig? Socia regelt het. Ons aanbod is zeer divers, dus laat ons weten wat je nodigt hebt en wij regelen het voor je!

Momenteel zitten we in een traject met Socia omtrent netwerkbeveiliging. Door actualiteiten omtrent beveiliging van gegevens ben ik me gaan realiseren dat ik daar iets mee moest. Ik heb eerst online gekeken of er oplossingen voor zijn en aangezien die er zijn heb ik vragen gesteld bij Socia. Zo is het balletje gaan rollen en we zijn nu in afwachting van het advies wat Socia uit gaat brengen. Verder zijn we eigenlijk altijd wel heel tevreden geweest over de samenwerking, flexibiliteit en de snelheid. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening gewoon goed dus ik heb niet de behoefte om te gaan shoppen.

– Meester & van der Boven
Bekijk hier de klantencase