(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Werken met Microsoft 365?

Wij helpen je verder!

Microsoft 365

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en een goede beveiliging. Voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud met Microsoft 365!

Hulp nodig met je bedrijf overzetten naar Microsoft 365? Van inventarisatie tot oplevering. Wij helpen je verder!

Heb je vragen? Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88

Onze Microsoft 365 beleving

Alle ICT-leveranciers bieden Microsoft 365 aan, maar wat maakt Microsoft 365 van Socia dan zo bijzonder?

Het is niet de prijs of de inhoud, want dit is bij iedere aanbieder hetzelfde. Zelfs een directe aanschaf bij Microsoft maakt geen verschil. Met gelijke voorwaarden en garanties. Wat maakt dan het verschil? Helemaal niks!Maar heb je wel eens nagedacht over de transitie van je huidige systeem naar Microsoft 365? Het omzetten van accounts, de migratie van mail en bestanden, het inrichten van de Sharepoint omgeving om maar wat voorbeelden te noemen. Dit is waar Socia jouw onderneming mee op weg helpt. Een volledige migratie door Socia of hulp waar dat nodig is? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.