(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Het draait om mensen en mogelijkheden

Bij Socia doen we dingen graag anders. We zijn een verlengstuk van jouw bedrijf, een partner die meedenkt en zich inzet om niet alleen problemen op te lossen maar ook om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Wat ons onderscheidt in de wereld van technologie en logistiek is niet alleen onze zakelijke dienstverlening. Het is onze cultuur, de manier waarop we samenwerken, zowel onderling als met onze klanten. Socia is gebaseerd op een platte en persoonlijke organisatiestructuur, waarbij iedereen een hoge mate van verantwoordelijkheid heeft over zijn werk. Dit zie je terug in het commitment van ons team. Velen van ons zijn hier al vanaf het begin, ruim tien jaar geleden, en hebben samen een hechte vriendschap opgebouwd. Deze vriendschappen strekken zich uit voorbij de kantoormuren; we weten wat er speelt, zowel zakelijk als privé. Dat creëert een unieke dynamiek waarin iedereen elkaar ondersteunt en waar ruimte is voor persoonlijke relaties en groei.

What’s in it for you

Maar wat betekent dit nu voor jou als ondernemer? Waarom zou je met Socia in zee gaan? Wel, het antwoord is simpel: wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw organisatie. Wij zijn hier niet alleen om producten te leveren, maar om mee te denken over oplossingen die echt een verschil maken. Onze aanpak is no-nonsense en gericht op snelle, effectieve resultaten. We zijn gewend om met snelheid en kwaliteit te handelen, waardoor jouw zaken niet onnodig blijven liggen. Dit ongeduld, dat ooit begon bij het verkopen van producten, nemen we mee in onze huidige rol binnen de IT-dienstverlening. Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren tegen concurrerende prijzen, waarbij we altijd klaarstaan om mee te denken en problemen proactief aan te pakken.

In een eerder blog prijst Remeha de samenwerking met Socia vanwege de betrouwbare en efficiënte service, ondernemerschap en het leveren van maatwerkoplossingen. Socia ondersteunt Remeha met snelle en flexibele dienstverlening, zelfs tijdens uitdagende perioden zoals de coronacrisis. Deze samenwerking benadrukt het belang van betrouwbaarheid en maatwerk in het faciliteren van moderne werkbehoeften zoals hybride werken, waarbij de focus ligt op continuïteit en flexibiliteit in de dienstverlening.

Meebewegen met de klant

Team Socia staat voor creativiteit en flexibiliteit. Een treffend voorbeeld hiervan is het op maat gemaakte bestelportaal dat we ontwikkelden voor een van onze klanten, Tony’s Chocolonely. Dit project toont aan hoe ver we bereid zijn te gaan om onze klanten te ondersteunen in hun missies; zelfs als dat betekent dat we buiten de gebaande paden moeten treden. Bij Socia doen we niet aan standaardoplossingen. Wij zoeken altijd naar de beste weg vooruit, of dat nu linksom of rechtsom is.

In een wereld waar iedereen met technologische oplossingen kan komen, kiezen wij voor een menselijke aanpak. Want bij Socia weten we: mensen doen zaken met mensen. Wij zijn hier om de boel te fixen, om samen met jou elke uitdaging aan te gaan. Dus, ben je klaar om samen met ons iets unieks te bouwen? Neem contact op en ontdek hoe we ook jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Team Socia ICT

07/05/2024|Wij zijn Socia|

Share op social media