(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Infrastructuur

Eigenlijk moet het gewoon werken, altijd!

Het juiste fundament waarop processen en applicaties veilig, stabiel en continu draaien. Nooit meer omkijken naar je serverruimte en geen onzekerheid meer over de belangrijkste onderdelen in je organisatie. Welke keuzes zijn er als je toch ‘on-premise’ wil? Hoe voorkom je uitval en oponthoud? Netwerk, servers, storage en verbindingen, Socia ontwerpt, bouwt en onderhoudt uw infrastructuur.

Wij kunnen jou met nog veel meer helpen. Zo bieden wij ook verschillende diensten aan.

Serverbeheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Altijd Proactief beheert.

Managed Firewall

Van verlies tot diefstal van jouw data. Met de dienst Firewall is dit risico verleden tijd. Voor een vast maandbedrag levert, installeert en beheert Socia jouw firewall.

Laat malware, virussen, spam en geavanceerde bots buiten de deur!

Netwerkbeheer

Het beheren van een netwerk kan een lastige klus zijn, waar zeker niet altijd tijd voor is binnen een organisatie. Socia kent en documenteert jouw netwerk zodat we jou bij eventuele vragen en storingen snel kunnen helpen.

Internet

Ieder bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft een internetverbinding nodig. Wij bieden diverse oplossingen met betrekking tot internetsnelheden. Zo blijf je werken zoals je gewend bent.

Glasvezel van 10Mbps tot 1000Mbps

Hard- en software

Hard- en softwareselectie, vergelijken en leveren zit in ons DNA. Heb je ICT-artikelen nodig? Socia regelt het. Ons aanbod is zeer divers, dus laat ons weten wat je nodigt hebt en wij regelen het voor je!

Socia heeft goed naar ons geluisterd en onze behoeften vertaald naar een passende oplossing. Ze bieden uitstekende service, denken mee en zijn vriendelijk. De keuze voor Socia was niet vanzelfsprekend, we hebben ook met andere partijen gesproken. De toegankelijkheid van haar medewerkers, de passende oplossing in combinatie met een goede prijs hebben de doorslag gegeven. Het is een jong en dynamisch team dat zich kenmerkt door duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid. In gesprekken met andere woongroepen adviseer ik ouders en begeleiders met Socia in gesprek te gaan.

– Woongroep de Olmen