(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Netwerkbeheer voor een vast bedrag per maand?

Wij helpen je verder!

Netwerkbeheer

Het beheren van een netwerk kan een lastige klus zijn, waar zeker niet altijd tijd voor is binnen een organisatie. Met de dienst Netwerkbeheer heb je geen omkijken meer naar je netwerk. Socia kent, documenteert en beheert jouw netwerk zodat we jou bij eventuele vragen en storingen snel kunnen helpen!

Ook de werkplekken voorzien van beheer? Bekijk onze dienst Werkplekbeheer!

Is dit niet helemaal wat je zocht? Wij bieden nog veel meer aan!

Netwerkbeheer modules

Basis

Inventariseren en documenteren van de netwerkomgeving

Onderhoud

Apparatuur wordt periodiek onderhouden

Wijzigingen

Wijzigingsverzoeken zijn inbegrepen in deze module

Bovenstaande drie modules kunnen gestapeld worden, daarnaast zijn er nog verschillende opties mogelijk.

De netwerkapparatuur wordt gemonitord op beschikbaarheid en er wordt een grafische weergave van het netwerk gemaakt. Hierdoor is de oorzaak van storingen sneller te lokaliseren en te verhelpen. Maandelijks wordt een rapport per e-mail verstuurd, deze geeft inzicht in de beschikbaarheid van de netwerkapparatuur.

Kost het controleren van de dagelijkse backups je veel tijd? Socia neemt dit graag uit handen. Wij ontvangen de relevante logbestanden en foutmeldingen en analyseren deze. Bij een mislukte backup zullen we nagaan waarom de backup niet gelukt is en contact met je opnemen.

Elke organisatie is anders, jij gebruikt andere systemen dan de buren of de bakker op de hoek. Dat, plus bovenstaande variabele en nog een aantal andere, maken het lastig om vooraf een aanbieding te doen die passend is voor jouw organisatie.