(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Serverbeheer

Met de snelle technologische ontwikkelingen is een stabiele en goed functionerende serveromgeving extra belangrijk voor elk bedrijf. Een goed begin is het halve werk toch? Met de onderstaande diensten zorg jij ervoor dat je serveromgeving goed en veilig functioneert.

Heb je vragen? Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88.

Is dit niet helemaal wat je zocht?

Managed Antivirus

Virussen en malware vormen een gevaar voor jouw bestanden en systeem. Met Socia Managed Antivirus voorkom je dat je systemen uitvallen en bestanden verloren gaan.

Meer weten? Klik hier!

Managed Server Back-up

We begrijpen dat het waarborgen van de continuïteit van jouw bedrijf essentieel is. Daarom bieden wij een speciaal ontworpen back-up oplossing die ervoor zorgt dat jouw serveromgeving altijd beschermd is. Meer weten? Klik hier!

Endpoint Detection & Respons

Socia Endpoint Detection & Response gebruikt geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om jouw werkplek te beschermen tegen deze dreigingen.
Meer weten? Klik hier!

Managed Patch

Wil jij de meest recente Windows patches die op voorhand getest worden op eventuele problemen? Kies dan voor Socia Managed Patch!
Meer weten? Klik hier!

Momenteel zitten we in een traject met Socia omtrent netwerkbeveiliging. Door actualiteiten omtrent beveiliging van gegevens ben ik me gaan realiseren dat ik daar iets mee moest. Ik heb eerst online gekeken of er oplossingen voor zijn en aangezien die er zijn heb ik vragen gesteld bij Socia. Zo is het balletje gaan rollen en we zijn nu in afwachting van het advies wat Socia uit gaat brengen. Verder zijn we eigenlijk altijd wel heel tevreden geweest over de samenwerking, flexibiliteit en de snelheid. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening gewoon goed dus ik heb niet de behoefte om te gaan shoppen.

– Meester & van der Boven