(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Sportieve talenten kansen geven…juist nu

Een sterk team is nodig om succes te behalen. Dat geldt zowel in de zakelijke wereld als in de sport, eigenlijk overal. Het zijn altijd mensen die iets samendoen en bereiken, want als je er goed over nadenkt vier je ‘winnen’ niet in je eentje. Er is echter wel geld nodig om individuele talenten binnen sportieve teams een kans te geven en professioneel te kunnen begeleiden. Om die reden hebben we besloten extra te investeren in enkele sportieve aangelegenheden…

Trots! Het RR Socia Racing team is onderdeel van Team NL

Snel en wendbaar zijn, niet uit de bocht vliegen, bedenken hoe je het meest efficiënt van een startmoment naar de finish komt en concurrenten voor zijn. Het zijn overeenkomsten tussen ondernemen en sporten die vast herkenbaar zijn. Vorig jaar hebben we als één van de sponsoren kennisgemaakt met de motorsport. We hebben evenementen voor relaties georganiseerd rondom spectaculaire races op het TT-circuit in Assen. Nu gaan we een stap verder door het IDM-kampioenschap in de Supersport en Superbike klasse te sponsoren.

Door een uit de hand gelopen hobby van onze eigenaar is het RR Socia Racing Team inmiddels onderdeel geworden van Team NL. Wat ons daarbij enorm aansprak is de begeleiding van sportieve talenten op maat. Vanuit Sportcentrum Papendal komen faciliteiten en voorzieningen beschikbaar op het gebied van fysiotherapie, sportgeneeskunde en sportcardiologie. Met als doel om toptalent te ontwikkelen voor de wegracesport in Nederland. Meer hierover kun je hier teruglezen.

Waarom juist nu sporten zo belangrijk is?

Wat ons betreft is sporten urgent omdat sport mensen met elkaar verbindt. Het is een zeer belangrijk onderdeel van ons sociaal zijn. Maar ook precies datgene wat we de afgelopen periode gemist hebben. Lang zat de maatschappij op slot en ontstond er weerstand omdat mensen niet meer samen konden sporten. Juist nu behoefte is er behoefte aan extra sociaal contact, ook in de zakelijke wereld. We kunnen elkaar gelukkig weer ontmoeten, (r)echt in de ogen kijken, van elkaar leren, lachen en plezier met elkaar beleven.

Wat is de tweede sportieve aangelegenheid?

Deze sport heeft met focus te maken, de juiste houding aannemen, opperste concentratie, veel oefenen, de tijd nemen, netwerken en een kans op langdurige vriendschappen. Het vindt plaats in de frisse lucht. Weet je al welke sport het is? Precies, golf. We zijn partner geworden van Golfcentrum De Hoge Dijk in Amsterdam, zodat we samen met goede relaties momenten kunnen creëren om ons nog beter in elkaar te verdiepen.

Met sportieve groet,

Het Socia team.

23/03/2022|Wij zijn Socia|

Share op social media