(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Wifi Site Survey: een overzicht van je Wifi netwerk

Is dit niet helemaal wat je zocht? Wij bieden nog veel meer aan!

Wifi Site Survey

Je stelt uiteraard een hoge eis aan je draadloze netwerk. Om een goed beeld te krijgen van de kracht van je huidige netwerk en verbeterpunten voor de toekomst kan je een Wifi Site Survey laten doen.

Een Wifi Site Survey is een grondige inventarisatie van performance en stabiliteit van het netwerk. De belangrijkste factoren zijn het aantal actieve gebruikers in combinatie met de juiste apparatuur en het in kaart brengen van eventuele storingsbronnen.

Door een Wifi Site Survey uit te voeren wordt er nauwkeurig bepaald waar en hoeveel access points er nodig zijn. Daarnaast brengen wij eventuele storingsbronnen in kaart om problemen te voorkomen. Alle meetresultaten worden vervolgens in een duidelijk rapport verwerkt.