(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

In de spotlight: Zaïra van Druten

“Onderdeel zijn van een hecht team, dat is belangrijk voor mij. Waar je samen iets doet voor klanten, zonder rangenverschillen te ervaren”, is een uitspraak van Zaïra van Druten. Sinds juli 2022 is zij commercieel medewerker van onze binnendienst en een belangrijk vangnet voor onze accountmanagers. Zijn zij er niet, dan krijgen klanten meestal Zaïra aan de telefoon. Ook veel van onze leveranciers kennen haar inmiddels. Waarom dat zo is? Dat lees je hier:

De diversiteit aan werkzaamheden

Dat collega’s zoals Zaïra nogal flexibel en zelfstandig moeten kunnen werken zit vooral in het Socia DNA. Dit is wat ze erover vertelt: “Wat zo plezierig is aan werken bij Socia is dat accountmanagers de vrijheid hebben om specifieke of zeldzame producten aan te bieden. De vraag hoeft alleen maar neergelegd te worden. Overigens heb ik bewondering voor de creativiteit die mijn collega’s hebben om nagenoeg altijd passende antwoorden voor klanten te vinden. Het positieve gevolg daarvan is dat mijn dagelijkse werkzaamheden elke dag anders zijn. Er moet namelijk gezocht worden naar de artikelen/producten die klanten vragen, quotes worden aangevraagd bij leveranciers (ik regel ook bids & tenderaanvragen) en natuurlijk verwachten klanten ook een scherpe offerte en vaak meerdere alternatieven van ons terug. Daarnaast controleer ik ook de back-orders en bel de lijsten met bestellingen na die langer dan twee dagen uitstaan. ‘De spin in het web’ tussen accountmanager en klant, is hoe ik mezelf zou willen noemen. Met als resultaat dat accountmanagers focus kunnen houden op het klantcontact.”

Werken in een hecht team

Net als veel andere Socia collega’s kwam Zaïra bij ons werken via een collega. In dit geval was het haar vriendin Tracy Gunputsing die ook bij ons werkzaam is. “Ik hoorde van haar altijd verhalen over een gezellige werksfeer, leuke collega, samen successen vieren en een groep die geregeld met elkaar op stap gaat. Mijn conclusie achteraf is dat ik te lang heb gewerkt in omgevingen waarbij er teveel  hiërarchie was, collega’s je onvoldoende kenden en je het gevoel had dat er vooral gekeken werd naar wat goed was voor het bedrijf. Dit keer vond ik dat ik zelf eens aan de beurt was. Bij Socia wordt niet alleen functie-inhoudelijk gekeken, maar vooral ook of je past in de cultuur van het bedrijf, zoals zelf verantwoordelijkheid durven nemen en ondernemend zijn. Die klik is er gelukkig en daarom ben ik van plan om lang te blijven. En ja, de opmerking van Tracy “kom gewoon nieuwe vrienden maken”, is ook waarheid geworden.

Ken je iemand die ook in de spotlight wil staan?

Of misschien ben je het zelf wel. Zaïra en ons hele team zijn altijd op zoek naar ambitieuze, zelfstandige en ondernemende mensen die ervan houden om zelf verantwoordelijkheid te nemen en persoonlijk te groeien. Wie weet wordt jouw verhaal binnenkort ook opgeschreven…

Interesse? Klik dan hier voor onze vacatures.

03/05/2023|Wij zijn Socia|

Share op social media