(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Junkyardrace *6* 30 maart 2018

Racen met Socia (poging 2)

De Legendary Junkyardrace op Circuitpark Zandvoort van 30 maart 2018

Na de korte race van een totaal van 3 rondes verleden jaar hebben we besloten om het dit jaar niet meer te doen. Deze keer gaan we écht racen samen met Autoschade Karnekamp!

Om onze kansen te verhogen op een succesvolle race zijn we een sponsorschap aangegaan met La Scuderia. De specialist op het gebied van Italiaanse auto’s. Naast La Scuderia hebben we wederom Amsterdam Banden als sponsor voor ons racerubber en remmerij! Het thema “Legendary Racer” van deze editie kon niet zonder legendarische livery. Daarom doet HDV Signmakers mee als sponsor van onze bestickering.

Junkyardrace

De Junkyardrace is een professioneel georganiseerde ééndaagse endurance race waar gezelligheid en veiligheid voorop staan. De zes uur durende race wordt gereden met een auto met een maximale dagwaarde van €500. Gebaseerd op het Amerikaanse concept van de legendarisch “24 hours of Lemons” en nu dus ook in Nederland! Voor meer informatie over de Junkyardrace of volgend jaar ook meedoen? Zie www.junkyardrace.nl

Het Thema

Onze keuze was zeer snel gemaakt toen we bericht kregen over het thema “Legendary Racercar”. Niks sprak ons meer aan dan de DTM Alfa Romeo 155 V6 TI van Nicola Larini in de Martini kleuren. Zie hieronder het resultaat!

La Scuderia

Om de Alfa weer rijdend te krijgen zijn we met La Scuderia een samenwerking aangegaan. Als specialist op het gebied van Italiaanse auto’s wist zij wel raad met de opbouw van de nieuwe motor en het plaatsen hier van.

De race begint!

Een kleine 30 minuten in de vrije training kwam de auto binnen. De motor was kokend heet en de koelvloeistof spoot eruit. Door de behendigheid van de monteur van La Scuderia hebben we de thermostaat kunnen verwijderen om precies 12:10 (de start van de race). Helaas bleef de motor te heet en moesten we ons racetempo aanpassen en hebben we het na 2 uur opgegeven, maar hebben we ons record vertienvoudigd met 34 rondes in 6 uur!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Ook racen?

Heb je vragen, wil je ook mee doen of langskomen als we van start gaan? Laat het ons weten! De aankomende race is 9 november 2018 op Circuitpark Zandvoort en enorm leuk om te bezoeken. Hopelijk tot dan!

Junkyardrace 7 – 9 november 2018

Benieuwd naar het vervolg van ons raceavontuur? Lees hier verder!

06/03/2018|Wij zijn Socia|

Share op social media