(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Junkyardrace *7* 9 november 2018

Racen met Socia

De Junkyardrace 7 op Circuitpark Zandvoort van 9 november 2018

Helaas was de tweede poging nog steeds niet veelbelovend. Een verbetering van een paar rondes maar nog ver van onze beoogde 130 vandaan.

De samenwerking met La Scuderia bleek na de vorige race essentieel en daarom zijn wij een grotere samenwerking aangegaan en zelfs een tweede auto aan ons team toegevoegd!

Junkyardrace

De Junkyardrace is een professioneel georganiseerde ééndaagse endurance race waar gezelligheid en veiligheid voorop staan. De zes uur durende race wordt gereden met een auto met een maximale dagwaarde van €500. Gebaseerd op het Amerikaanse concept van de legendarisch “24 hours of Lemons” en nu dus ook in Nederland! Voor meer informatie over de Junkyardrace of volgend jaar ook meedoen? Zie www.junkyardrace.nl

De tweede auto

Ons team was groter geworden en het enthousiasme om eens goed mee te doen ook. La Scuderia had toevallig nog een prachtige Italiaanse voiture staan die wij mochten gebruiken. Een echte Fiat Marea Weekend! Zo konden wij ons team van 8 coureurs verdelen over de twee auto’s. Samen is de auto uiteindelijk omgebouwd naar een veilige en sterke Junkyardracer.

De verbetering van de auto’s

Waarom haalde wij de finish nooit? Onze race was tegelijkertijd ook onze testdag… Een test voor de coureurs en de techniek. Dit moest voor deze Junkyardrace editie anders! Op aanraden van La Scuderia zijn wij samen gaan testen Circuit Zandvoort met de ondersteuning van Race Sensation en Driving Fun trackdays. Zo konden de coureurs sneller worden en onze auto’s technisch super sterk!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

De Junkyardrace op 9 november 2018

Dit moest onze eerste volledige race worden! Niet één, maar zelfs met twee auto’s na 6 uur over de streep zonder technische problemen. Beide auto’s en hun coureurs deden het enorm goed. Een goede voorbereiding is in de racerij net als in de ICT meer dan het halve werk.

Naast het behalen van de finish werden wij ook nog is 3de met de Alfa en 6de met de Fiat!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Ook racen?

Heb je vragen, wil je ook mee doen of langskomen als we van start gaan? Laat het ons weten!

Lees hier meer over Junkyardrace 8!

25/04/2019|Wij zijn Socia|

Share op social media