(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Hulp op het gebied van cybersecurity?

Lees hier alles over SOCURED

Over SOCURED

SOCURED is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Socia. Socia helpt al meer dan 15 jaar haar klanten op het gebied van IT en heeft inmiddels een mooie voetafdruk achtergelaten bij veel bedrijven in Nederland als het gaat om IT-diensten. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van deze klanten en willen daar graag zuinig op zijn! Daarom voelen we ons verplicht specifieke aandacht te geven aan de veelbesproken kwestie ‘cybersecurity’. Uit alle onderzoeken blijkt namelijk dat deze kwestie binnen het bedrijfsleven niet de aandacht krijgt die het verdient, terwijl de zogenoemde cybercriminaliteitseconomie met grote stappen groeit.

Wij merken dat dit komt door gebrek aan tijd, gebrek aan mensen en gebrek aan budget. Maar vooral door gebrek aan overzicht. De term ‘security’ kan je namelijk heel breed uitmeten en waar moet je eigenlijk beginnen? En wanneer kan je dan zeggen dat je het echt goed op orde hebt? Door goed te luisteren naar onze klanten, te leren van cases en nauw samen te werken met fabrikanten en instanties als het Nationaal Cyber Security Centrum en Cyberveilig Nederland benaderen wij cybersecurity als geheel van de volgende disciplines: Medewerkers, Techniek, Wetgeving AVG, Noodprocessen en Ketenveiligheid.

We willen je graag ondersteunen in de route naar digitale veiligheid en bieden een oplossing, door middel van een Cyberscan, speciaal ontworpen voor organisaties tot 300 werkplekken.

Hoe werkt dat?

Stap 1: We plannen een afspraak voor een Cyberscan (geen technische scan, maar een interview waarin de verschillende disciplines besproken worden).
Stap 2: Onze cyberexpert komt bij jullie langs. Het interview duurt maximaal twee uur.
Stap 3: Je krijgt binnen 10 werkdagen een adviesrapport met actiepunten. Wij geven hierin de urgentie aan, maar jullie bepalen de prioriteit.

Eenmalige kosten: 995,- ex btw.

Mogelijk vervolg

Stap 4: We gaan in gesprek over ondersteuning bij het invullen van de actiepunten.
Stap 5: Je kiest voor het Securitypakket á 1950,- ex btw per jaar, waarbij de kosten voor de scan vervallen en bent verzekerd van doorlopende ondersteuning bij monitoring, AVG Advies, phishingtests, trainingen en een noodplan.
Stap 6: Je laat aanvullend (en kosteloos bij het afnemen van een Cyberscan) je pand checken op beveiligingsprocessen door onze beveiligingspartner uit Amsterdam. Ook hieruit volgen aanbevelingen die je kan prioriteren.

Tot slot

Stap 7: Je laat je informeren op het gebied van een cyberverzekering. Hét sluitstuk van je digitale ecosysteem, om restrisico’s af te schermen.

We moeten erkennen dat cybersecurity een gedeelde verantwoordelijkheid van het bedrijf is, die niet langer kan worden afgedaan als (technisch) probleem van de IT-afdeling.