Zorgeloos overal bereikbaar zijn?

Wij helpen je verder!

Zakelijk mobiel

Socia zakelijk mobiel is de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Het biedt de mogelijkheid om binnen Nederland tussen twee netwerken per aansluiting te schakelen, waardoor je altijd de beste dekking hebt. Socia zakelijk mobiel heeft diverse functies om de communicatie binnen jouw organisatie te verbeteren. Daarnaast zijn er oplossingen op maat, zoals geavanceerde bel- en dataservices, geïntegreerde communicatietools en flexibele abonnementen.

Met Socia zakelijk mobiel kun je de kosten beheersen en de productiviteit verhogen. Dankzij de naadloze integratie met bestaande systemen en de mogelijkheid om tussen twee netwerken te kiezen, kunnen jouw medewerkers altijd efficiënt werken ongeacht de dekking van de verschillende netwerken in Nederland.

Kortom, Socia zakelijk mobiel verbetert de communicatie binnen jouw bedrijf en draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze innovatieve dienst voor jouw organisatie.

Bewezen oplossing

Socia zakelijk mobiel bestaat al sinds 2014 en maakt ondertussen gebruik van de netwerken van KPN en Vodafone om ervoor te zorgen dat je altijd de keuze hebt voor het beste netwerk in jouw regio.

Voorspelbare kosten

De prijsopbouw van Socia zakelijk mobiel is in 2 vormen beschikbaar waardoor je altijd weet waar je aan toe bent en je dus nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast is het mogelijk om door middel van add-ons om extra kosten op te vangen wanneer medewerkers naar het buitenland gaan.

Unified communications

Elke mobiele aansluiting kan toegevoegd worden aan een telefooncentrale waardoor het mogelijk wordt om deze mee te nemen in de routeringen alsof het een vast toestel is.