(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Werken met Microsoft 365?

Wij helpen je verder!

Microsoft 365

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en een goede beveiliging. Voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud met Microsoft 365!

Hulp nodig met je bedrijf overzetten naar Microsoft 365? Van inventarisatie tot oplevering. Wij helpen je verder!

Heb je vragen? Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88

Microsoft 365 Business Basic

Het beste voor bedrijven die Microsoft Teams en cloudopslag nodig hebben om te kunnen samenwerken. Bevat geen bureaubladversies van Office-apps.

Office toepassingen

Inbegrepen services

Exchange
OneDrive
SharePoint
Teams

Microsoft 365 Business Standard

Het beste voor bedrijven die Office-apps op verschillende apparaten nodig hebben, plus zakelijke e-mail, opslag van cloudbestanden en online vergaderingen en chatten.

Office toepassingen

Inbegrepen services

Exchange
OneDrive
SharePoint
Teams

Microsoft 365 Business Premium

Het beste voor bedrijven die alles nodig hebben in Business Standard plus geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen en apparaatbeheer.

Office toepassingen

Inbegrepen services

Exchange
OneDrive
SharePoint
Teams
Intune
Azure Information Protection

Microsoft 365 Business apps voor bedrijven

Het beste voor bedrijven die Office-apps nodig hebben op verschillende apparaten en opslag van cloudbestanden. Zakelijke e-mail en Microsoft Teams zijn niet inbegrepen.

Office toepassingen

Inbegrepen services

OneDrive

Onze Microsoft 365 beleving

Alle ICT-leveranciers bieden Microsoft 365 aan, maar wat maakt Microsoft 365 van Socia dan zo bijzonder?

Het is niet de prijs of de inhoud, want dit is bij iedere aanbieder hetzelfde. Zelfs een directe aanschaf bij Microsoft maakt geen verschil. Met gelijke voorwaarden en garanties. Wat maakt dan het verschil? Helemaal niks!Maar heb je wel eens nagedacht over de transitie van je huidige systeem naar Microsoft 365? Het omzetten van accounts, de migratie van mail en bestanden, het inrichten van de Sharepoint omgeving om maar wat voorbeelden te noemen. Dit is waar Socia jouw onderneming mee op weg helpt. Een volledige migratie door Socia of hulp waar dat nodig is? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.