(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Is jouw oude hardware geld waard?

Jazeker! Wij helpen je verder!

Helder waardeoverzicht

De- en installatie op locatie

Gecertificeerde data wipe

Eindrapportage

Opkoop & Recycling

Waar laat je je oude hardware en is het nog wat waard? Wat gebeurt er met de bedrijfsgevoelige informatie? Socia voert al jouw oude hardware veilig af en een gecertificeerde datawipe en tagremoval verwijdert alle bedrijfsgevoelige informatie.

Onze methodes zijn geheel afhankelijk van jouw wensen én de besproken mogelijkheid van herinzet van de artikelen voor bijvoorbeeld privégebruik van medewerkers of inzet voor goede doelen.

De hardware door ons op locatie laten deïnstalleren en de nieuwe hardware laten installeren? Dat kan ook! Ontvang altijd zonder verplichtingen een offerte! Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88 of vul de inventarisatie hieronder in. Wij nemen alleen opkoopformulieren aan van zakelijke klanten.

Is dit niet wat je zoekt? Wij bieden nog veel meer aan!

Restwaarde van je apparatuur

Vul globaal je hardware inventarisatie in en wij geven je binnen één dag reactie!
Wij nemen alleen opkoopformulieren aan van zakelijke klanten.


Veilig data verwijderen

Met akkoord van de inname kan je hardware via internationaal gecertificeerde richtlijnen van data verwijderd worden middels de Blancco methode. Daarnaast ontvang je een Blancco certificaat met daarop de serienummers van de geschoonde harddisks.

Blancco

Voor de dataverwijdering van datadragers als bijvoorbeeld harde schijven van desktops, notebooks, servers, printers, USB-sticks en smartphones werkt Socia met gecertificeerde processen en maakt gebruik van Blancco dataverwijderingssoftware. Blancco is marktleider op het gebied van dataverwijderingssoftware en is 100% veilig bevonden door instanties als bijvoorbeeld de Nederlandse Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst en het Amerikaanse Department of Defense.