(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Is oude hardware is geld waard?

Jazeker! Wij helpen je verder!

Helder waardeoverzicht

De- en installatie op locatie

Gecertificeerde data wipe

Eindrapportage

ICT Opkoop & Recycling

Waar laat je je oude hardware en is het nog wat waard? Wat gebeurt er met de bedrijfsgevoelige informatie? Socia voert al jouw oude hardware veilig af en een gecertificeerde datawipe en tagremoval verwijdert alle bedrijfsgevoelige informatie.

Onze methodes zijn geheel afhankelijk van jouw wensen én de besproken mogelijkheid van herinzet van de artikelen voor bijvoorbeeld privégebruik van medewerkers of inzet voor goede doelen.

De hardware door ons op locatie laten deïnstalleren en de nieuwe hardware laten installeren? Dat kan ook! Ontvang altijd zonder verplichtingen een offerte! Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88 of vul de inventarisatie hieronder in.

Restwaarde van je ICT-apparatuur

Vul globaal je hardware inventarisatie in en wij geven je binnen één dag reactie!

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Merk/model/aantal

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Veilig data verwijderen

  Met akkoord van de inname kan je hardware via internationaal gecertificeerde richtlijnen van data verwijderd worden middels de Blancco methode. Daarnaast ontvang je een Blancco certificaat met daarop de serienummers van de geschoonde harddisks.

  Blancco

  Voor de dataverwijdering van datadragers als bijvoorbeeld harde schijven van desktops, notebooks, servers, printers, USB-sticks en smartphones werkt Socia met gecertificeerde processen en maakt gebruik van Blancco dataverwijderingssoftware. Blancco is marktleider op het gebied van dataverwijderingssoftware en is 100% veilig bevonden door instanties als bijvoorbeeld de Nederlandse Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst en het Amerikaanse Department of Defense.

  Vakbeurzen

  Je kent ons van

  BNR Nieuwsradio en Radio 538

  Je kent ons van

  De Junkyardrace

  Je kent ons van

  Mud Masters

  Je kent ons van

  Klant of geen klant. Wij helpen je graag weer op weg!

  Eerste hulp bij ICT problemen

  Facebook, LinkedIn en YouTube

  Volg ons op Social Media

  Waarom Socia?

  Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

  Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

  Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

  Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

  Meer dan 15 jaar ervaring

  Vaste prijs voor elke dienst

  Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?