(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Bellen met Microsoft Teams met PBX

Dat kan! En wij helpen je verder!

Bellen met Microsoft Teams

Een volledig geautomatiseerde dienst voor bellen in Microsoft Teams met behoud van een bestaande on-premise of cloud PBX, zonder migratie van telefoonnummers of aanschaf van hardware.

De oplossing is MachTeams®, een gepatenteerd en volledig geautomatiseerde service voor bellen in Microsoft Teams met behoud van de bestaande telefooncentrale. MachTeams® werkt binnen enkele minuten zonder vereisten zoals migratie of het porteren van telefoonnummers.

Heb je vragen? Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88

Belfuncties

Functionaliteit Teams MachTeams
Geavanceeerde PBX functies zoals multi hunt-groepen
Eenvoudig aan- en afmelden voor hunt-groepen
Gebruik van een aaneengesloten telefoonnummerblok
Back-up routering indien gebruiker onbereikbaar is
Migratie zonder nummerportering of vervanging SIP
Behoud van nummerplan en doorkiesnummers
Flexibele nummerpresentatie met uitbellen

MachTeams®

De kracht van Microsoft Teams met een bestaande telefooncentrale

Microsoft Teams is de volgende generatie van collaboratie mogelijkheden voor de moderne werkplek. Het is overigens wel belangrijk de beperkte PBX functionaliteit van Microsoft Teams in overweging te nemen. Een migratie naar Microsoft Teams zonder de vertrouwde (PBX) telefooncentrale kan voor ieder bedrijf een grote operationele uitdaging zijn. Er is namelijk geen geïntegreerde ondersteuning voor een telefooncentrale. Het is tevens onmogelijk een bestaand telefoonnummer met verkorte doorkiesnummers te behouden.

Bedrijven die een migratie naar Microsoft Teams overwegen moeten dan ook rekening houden met een behoorlijk verlies van functionaliteit of gebruik maken van twee gescheiden communicatie platformen. Dit zijn veruit de belangrijkste redenen waarom bedrijven niet kunnen of willen migreren naar Microsoft Teams.

Het grote voordeel van MachTeams® is dat er geen compromissen zijn in functionaliteit. Bedrijven kunnen als voorheen gebruik blijven maken van het bestaande nummerplan met verkorte doorkiesnummers. Losse telefoontoestellen zijn overbodig geworden. MachTeams® integreert namelijk vast en mobiel waardoor de gebruiker rechtstreeks met het hoofdtelefoonnummer vanuit de Microsoft Teams app kan bellen en gebeld worden. Ook wanneer een Microsoft Teams gebruiker even niet beschikbaar is kan het gesprek worden doorgeschakeld naar de receptioniste, groep, doorkiesnummer of extern nummer.

Tevreden klanten

Waarom Socia?

Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Meer dan 15 jaar ervaring

Vaste prijs voor elke dienst

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?