Probleemloos doorgaan met ondernemen?

Wij helpen je verder!

Neem contact op

Midden- en kleinbedrijf

Als midden- en kleinbedrijf wil je ondernemen. Bezig zijn met de toekomst van het bedrijf. Maar de ICT-omgeving biedt niet altijd voldoende om je organisatie verder te laten groeien. Aspecten als beveiliging, bereikbaarheid en schaalbaarheid zijn binnen het MKB vaak onderbelicht.

Socia helpt je verder. We laten zien hoe de huidige omgeving dé basis is voor de toekomst. Voor één vast bedrag per maand.

MKB Pakket

Voor één vast bedrag per maand beheren wij jouw werkplekken inclusief Office 365 Business én Voip telefonie. Ook een notebook en een desktop als abonnement? Ja, dat kan!

Dit kan al vanaf €50,- per werkplek.

Bekijk je Pakket

Werkplekbeheer

Geen omkijken meer naar je werkplek. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand live werkplekbeheer door het Socia-team.

Dit kan al vanaf €5,- per werkplek.

Bekijk de mogelijkheden

Serverbeheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Altijd Proactief beheert.

Bekijk de mogelijkheden

Telefonie (Voip)

Bereikbaarheid is nog altijd essentieel. Wat mis je als je één dag niet telefonisch bereikbaar bent? Juist. Wij bieden stabiele oplossingen. Met onze Voip telefonie bieden wij mogelijkheden als keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden. Of integreer vast en mobiel in één Voip-omgeving!

Start met bellen

Internet

Ieder bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft een internetverbinding nodig. Wij bieden diverse oplossingen met betrekking tot internetsnelheden. Zo blijf je werken zoals je gewend bent.

Glasvezel van 10Mbps tot 1000Mbps

Verbind je bedrijf

Vragen? Laat het ons weten!

Wij helpen je graag weer op weg!

Neem contact op

Firewall

Van verlies tot diefstal van jouw data. Met de dienst Firewall is dit risico verleden tijd. Voor een vast maandbedrag levert, installeert en beheert Socia jouw firewall.

Laat malware, virussen, spam en geavanceerde bots buiten de deur!

Beveilig nu

Werkplekbeveiliging

Het is algemeen bekend dat een goed beveiligde werkplek tegenwoordig een must is. Virussen ontwikkelingen zich snel en daarom is de aanschaf en installatie van antivirus niet meer voldoende voor een goede beveiliging.

Beveilig nu

Office 365

Werken met Office 365? Wij helpen je verder! Met Office 365 voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud!

Ook helpen wij met het omzetten van accounts, de migratie en Sharepoint.

Start met Office 365

Helpdesk

Heb je hulp nodig tijdens de vakantieperiode of bij onderbezetting? Ook dan kun je een beroep doen op het Socia-team! Onze engineers zijn elke werkdag tussen 8.00 en 20.00 uur bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Hard- en software

Hard- en softwareselectie, vergelijken en leveren zit in ons DNA. Heb je ICT-artikelen nodig? Socia regelt het. Door je het uitzoekwerk en het vergelijken van artikelen uit handen te nemen realiseren wij kosten- en tijdsbesparing voor jou als ondernemer. Ons aanbod is zeer divers, dus laat het ons weten wat je nodigt hebt!

Altijd een eigen accountmanager! Bel hem of haar nu 020 708 55 88

Slimme keuze

Als ICT-leverancier komen we regelmatig artikelen tegen die zeer interessant geprijsd zijn voor het MKB. Denk aan gebruikte en aflopende producten of slimme deals direct vanuit de fabrikant. Op de hoogte blijven? Meld je aan!

Waarom Socia?

Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Meer dan 15 jaar ervaring

Vaste prijs voor elke dienst

Tevreden klanten!

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk onze referenties of bel ons voor een persoonlijke uitleg!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op