(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Opkoop en Recycling Redesign

Is jouw oude hardware geld waard?

Jazeker! Wij helpen je verder!

Helder waardeoverzicht

Eén vaste projectmanager

Logistiek en verwijdering door Socia

Dataverwijdering AVG compliant

ISO 9001:2015 en 14001:2015

Restwaarde van je apparatuur

Vul globaal je hardware inventarisatie in en wij geven je binnen één dag reactie!


Opkoop & Recycling

Waar laat je je oude hardware en is het nog wat waard? Wat gebeurt er met de bedrijfsgevoelige informatie? Socia voert al jouw oude hardware veilig af en een gecertificeerde datawipe en tagremoval verwijdert alle bedrijfsgevoelige informatie.

Onze methodes zijn geheel afhankelijk van jouw wensen én de besproken mogelijkheid van herinzet van de artikelen voor bijvoorbeeld privégebruik van medewerkers of inzet voor goede doelen.

De hardware door ons op locatie laten inventariseren, deïnstalleren en de nieuwe hardware laten installeren? Dat kan ook! Ontvang altijd zonder verplichtingen een offerte! Vraag het ons Socia-team: 020 708 55 88 of vul het inventarisatieformulier hierboven in.

Geen tijd om zelf de hardware te inventariseren?

Vanaf €35 per uur komen wij bij jou op locatie helpen!

Veilig data verwijderen

Met akkoord van de inname kan je hardware via internationaal gecertificeerde richtlijnen van data verwijderd worden. Daarnaast ontvang je een Blancco certificaat met daarop de serienummers van de geschoonde harddisks.

Blancco

Voor de dataverwijdering van datadragers als bijvoorbeeld harde schijven van desktops, notebooks, servers, printers, USB-sticks en smartphones werkt Socia met gecertificeerde processen en maakt gebruik van Blancco dataverwijderingssoftware. Blancco is marktleider op het gebied van dataverwijderingssoftware en is 100% veilig bevonden door instanties als bijvoorbeeld de Nederlandse Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst en het Amerikaanse Department of Defense.

ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015

Naast de Blancco, ISO 9001:2015 en 14001:2015 certificeringen kunnen wij in samenwerking aan alle gevraagde normen en eisen voldoen.

Waarom Socia?

Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Meer dan 15 jaar ervaring

Vaste prijs voor elke dienst

Vakbeurzen

Je kent ons van

BNR Nieuwsradio en Radio 538

Je kent ons van

De Junkyardrace

Je kent ons van

Mud Masters

Je kent ons van

Klant of geen klant. Wij helpen je graag weer op weg!

Eerste hulp bij ICT problemen

Facebook, LinkedIn en YouTube

Volg ons op Social Media

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?