(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:583638,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.data-privacy-src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Op de hoogte blijven van Slimme Keuze artikelen?

Laat je gegevens achter!

Slimme Keuze

Als ICT-leverancier komen we regelmatig artikelen tegen die zeer interessant geprijsd zijn voor het MKB. Denk aan gebruikte en aflopende producten of slimme deals direct vanuit de fabrikant. Op de hoogte blijven? Meld je aan!

Waarom Socia?

Voor elk budget bieden wij de best passende oplossing

Je eigen accountmanager voor al je ICT-vraagstukken

Certificeringen bij de bekende ICT-fabrikanten

Klantenservice op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Meer dan 15 jaar ervaring

Vaste prijs voor elke dienst

Meer MKB-diensten

MKB Pakket

Voor één vast bedrag per maand beheren wij jouw werkplekken inclusief Office 365 Business én Voip telefonie. Ook een notebook en een desktop als abonnement? Ja, dat kan!

Dit kan al vanaf €50,- per werkplek.

Werkplek
beheer

Geen omkijken meer naar je werkplek. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand live werkplekbeheer door het Socia-team.

Dit kan al vanaf €5,- per werkplek.

Server
beheer

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Altijd Proactief beheert.

Telefonie (Voip)

Bereikbaarheid is nog altijd essentieel. Wat mis je als je één dag niet telefonisch bereikbaar bent? Juist. Wij bieden stabiele oplossingen. Met onze Voip telefonie bieden wij mogelijkheden als keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden. Of integreer vast en mobiel in één Voip-omgeving!

Internet

Ieder bedrijf, hoe groot of klein ook, heeft een internetverbinding nodig. Wij bieden diverse oplossingen met betrekking tot internetsnelheden. Zo blijf je werken zoals je gewend bent.

Glasvezel van 10Mbps tot 1000Mbps

Vragen? Laat het ons weten!

Wij helpen je graag weer op weg!

Managed Firewall

Van verlies tot diefstal van jouw data. Met de dienst Firewall is dit risico verleden tijd. Voor een vast maandbedrag levert, installeert en beheert Socia jouw firewall.

Laat malware, virussen, spam en geavanceerde bots buiten de deur!

Werkplek
beveiliging

Het is algemeen bekend dat een goed beveiligde werkplek tegenwoordig een must is. Virussen ontwikkelingen zich snel en daarom is de aanschaf en installatie van antivirus niet meer voldoende voor een goede beveiliging.

Office 365

Werken met Office 365? Wij helpen je verder! Met Office 365 voor één vast bedrag per maand werk jij in de cloud!

Ook helpen wij met het omzetten van accounts, de migratie en Sharepoint.

Hard- en software

Hard- en softwareselectie, vergelijken en leveren zit in ons DNA. Heb je ICT-artikelen nodig? Socia regelt het. Door je het uitzoekwerk en het vergelijken van artikelen uit handen te nemen realiseren wij kosten- en tijdsbesparing voor jou als ondernemer. Ons aanbod is zeer divers, dus laat het ons weten wat je nodigt hebt!

Altijd een eigen accountmanager! Bel hem of haar nu 020 708 55 88

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?